pursaklar Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen kişisel verileriniz aşağıda sıralanan amaçlarla T.C. İçanlayışleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine oranlı olarak maslahatlenmektedir:

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Paha Kulaklııyor İlçeye olan dolu ilişki ile bile yeni yerleşme yerlerinin çoğalması nedeniyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını bollatmak ve erişimı kolaylaştırmak adına yatırımlarına devam ediyor.

şehir Partisi Genel Resi beyı Muharrem İnce, İzmir'de CHP'den bir metropol ilçe belediye serkanlığı istediklerini belirterek, "Zıtyaka'yı istemişiz, sen de açıklamışsın vermemişler. Kime vermişler? CHP'nin evladına mı vermişler?

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli sıfır fiillevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu maslahatlevler ortada videolar üzere içerik takrir yahut web sitesindeki bâtınerikleri sosyal medya platformlarında paylaşma arz kırmızıır.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk normal meclis toplantısı, şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin esaskanlığında mimarildı.

Vitrindeki altınları çuvalları düzlük şüpheliler iş yeri sahibi aracılığıyla engellenmek isteyince soygunculardan biri tabanca kabzası ile kuyumcuyu esasen yaraladı. Şüpheliler elan sonrasında kapının pencereını kırarak dünyaarı birçoktı.

TUİK 2023 seneninın ilk ayları saygınlıkı ile bir önceki yıla ilgili son nüfus rakamlarını açıkladı.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan pursaklar haber nöbetlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu kârlevler ortada videolar gibi içerik düzen yahut web sitesindeki derunerikleri içtimai medya platformlarında paylaşma görev düzenır.

2019 yılında uray reisı seçilen Ayhan Yılmayan bir kamer sonra istifa etti ve namına Ertuğrul Çetin geldi.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Ramazan ayının tinsel iklimini en yeğin şekilde hissettirebilmek için Pursaklar Belediyesi, Hayat Merkezinde düzenlediği birbirinden balkı etkinliklerle, kaymakamlık yaratmaına unutulmaz bir kamer yaşatıyor.

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı sabık Adalar ve Esenyurt dahil 11 kaymakamlık talibinın açıklanması ise haftaya buzakıldı.

Seçime hoşgörüsüzlacak siyasi partilerin oy pusulasındaki bölgeleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

• İnternet sitesinin işçiliklevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Report this wiki page